Hírek / Fókuszban a helyi termékek 2018. Május 08. 13:48

Helyi termékek a gasztronómiában címmel rendez workshopot a Somogy Megyei Önkormányzat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Szervezete május 11-én, pénteken a kaposvári Vármegyeháza Dísztermében. A szakmai programot követően pedig Helyi Termék Napra várják az érdeklődőket délután a Kaposvári Vigasságok terére.

A workshop programja:
09:00 – 09:30 Regisztráció
09:30 - 09:40 Köszöntő - Huszti Gábor, Somogy Megyei Önkormányzat, alelnök
09:40 - 09:45 A Helyi Termék Nap kezdeményezés bemutatása - Mácsai Ádám, Nemzeti
Agrárgazdasági Kamara, megyei igazgató
09:45 - 10:15 A helyi termékek lehetőségek és hiányosságai marketing szempontból - Dr. Szigeti Orsolya, Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, dékán
10:15 - 10:45 A helyi termékek a gasztronómiában a termelő szemszögéből - Vrancsik Tibor
(Erdőkert), kistermelő, őstermelő
10:45 - 11:15 A helyi termékek a gasztronómiában a vendéglátós szemszögéből - Ivánfi Balázs, Erzsébet Sörház
11:15 - 11:30 Kérdések és válaszok

A workshopra az alábbi linken várják a jelentkezőket: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-lx50xA199qBnepX2rXSJ3ysHv2liibG8vJhYy8w4BfTf6g/viewform

A délutáni esemény alatt helyi kistermelők-őstermelők és kézművesek termékeiből válogathatnak és zenés kulturális programokon vehetnek részt az érdeklődők. A jó hangulatot a katonazenekar alapozza meg, majd a Kaposvári Szakképzési Centrum diákjai, Decsi Richárd, az Alternaív Ifjúsági és Kulturális Egyesület, a nagybajomi társastánc csapat, a Hangolda műhely, valamint a Megarox gondoskodik a további jó szórakozásról.

Vissza az előző oldalra