• Somogy Megyei Önkormányzat
  • Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
  • Telefon: +36 (82) 898-246
  • E-mail: hivatal@som-onkorm.hu
Megyeháza Kaposvár Fő utcáján

Megyeháza Kaposvár Fő utcáján

S3 tervezés

A 2014-2020-as tervezési időszakban kutatás-fejlesztésre és innovációra (KFI) hazánk várhatóan több mint 700 Mrd Ft támogatást költhet el az Európai Unió társfinanszírozásában. A hatékony forráslehívás érdekében szervezi meg a Somogy Megyei Kormányhivatal az S3 megyei specializációk – workshop című találkozót. A támogatások folyósítását az EU feltételekhez köti, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy a megyéknek gazdaságilag szakosodniuk, specializálódniuk szükséges. A párhuzamosságok kiküszöbölésével így koncentráltabban és célzottabban juthatnak hozzá a gazdaság hazai szereplői a finanszírozáshoz. Hazánkban az ilyen specializációs irányok megalapozása a készülő ún. intelligens szakosodási stratégia formájában jelenleg a záró szakaszába jutott. A további közös munka érdekében szervezi meg a Somogy Megyei Kormányhivatal az S3 megyei specializációk – workshop című találkozót.


A stratégiaalkotással kapcsolatosan a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) online kérdőíven gyűjti a javaslatokat, hozzászólásokat. Minden kitöltött kérdőív egyedi tartalmi feldolgozásra kerül.


Kérjük, éljen a lehetőséggel és a weboldalon található on-line kérdőív kitöltésével és járuljon hozzá megyéje specializációs irányainak kijelöléséhez!

A kérdőív kitöltési határideje: 2014. 09. 22. (hétfő) reggel 8.00 óra.
A kérdőív továbbá elérhető a www.s3magyarorszag.hu honlapon, a „megyei fejlesztési irányok-kérdőív” menüpont alatt.