TOP-2.1.3-16-SO1-2021-00014

2020N.jpg

A kedvezményezett neve: Balatonkeresztúr Község Önkormányzata
Konzorciumi tagok: Somogy Vármegyei Önkormányzat
A projekt címe: Balatonkeresztúr Község csapadékvíz elvezető hálózat fejlesztése II.
A szerződött támogatás összege: 150 000 000,- Ft
A projekt összköltsége: 150 000 000,- Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett fizikai befejezési dátuma: 2023.08.31.
A projekt azonosító száma: TOP-2.1.3-16-SO1-2021-00014

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A projekt keretében megvalósításra kerül a korábbi ütemekből forráshiány miatt kimaradt szakaszokrekonstrukciója, a meglévő árkok és átereszek fenékszintjének beállítása.

Petőfi utca: Az utca nyugati oldalán lévő árok burkolása történik meg. A szakaszon kapubejáró nincs, így áteresz építésére nincs szükség. A burkolt árok befogadója az Iskola utcában futó meglévő árok.

Béke utca: Az utca északi felének keleti oldalán lévő árok burkolása történik meg. A szakaszonösszesen 7 db kapubehajtó található. Ezek darabonként 4 m szélességűre lesznek átépítve. A burkoltárok befogadója a Keszeg utcában futó meglévő árok.

Iskola utca: Az utca északi oldalán lévő árok részben burkolt, az árok további részének burkolásatörténik meg. A szakaszon összesen 18 db kapubehajtó található. Ezek darabonként 4 m szélességűrelesznek átépítve. A temető előtti szakaszon TB mederelem beépítése javasolt. A burkolt árokbefogadója a Keszeg utcában futó meglévő árok.

Csepel utca: Az utca mindkét oldalán lévő árok burkolásra kerül. Továbbá a keleti oldali árokfolytatásában a Kötél utcán keleti irányba kb. 85 m burkolt árok is épül. A szakaszon összesen 36 dbkapubehajtó található. Ezek darabonként 4 m szélességűre lesznek átépítve. A burkolt árok északirészének befogadója az Akácfa utcában lévő árok, a déli oldalának befogadója pedig a Kötél utcaiárok.

Kaposvári utca: Az utca mindkét oldalán lévő árok burkolásra kerül. A szakaszon összesen 27 dbkapubehajtó található. Ezek darabonként 4 m szélességűre lesznek átépítve. A burkolt árok északirészének befogadója az Akácfa utcában lévő árok, a déli oldalának befogadója pedig a Kötél utcaiárok.

Fonyódi utca: Az utca mindkét oldalán lévő árok burkolásra kerül. A szakaszon összesen 31 dbkapubehajtó található. Ezek darabonként 4 m szélességűre lesznek átépítve. A burkolt árok északirészének befogadója az Akácfa utcában lévő árok, a déli oldalának befogadója pedig a Kötél utcaiárok.

Gagarin utca: Az utca nyugati oldalán lévő árok burkolásra kerül. A szakaszon összesen 8 dbkapubehajtó található. Ezek darabonként 4 m szélességűre lesznek átépítve. A burkolt árokbefogadója a Kötél utcában futó meglévő árok.