• Somogy Megyei Önkormányzat
  • Cím: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
  • Telefon: +36 (82) 898-246
  • E-mail: hivatal@som-onkorm.hu
Megyeháza Kaposvár Fő utcáján

Megyeháza Kaposvár Fő utcáján

Hírek

Összesen 132 db hír 14 oldalon.

Elköszönt a megyei közgyűlés 2019. Szeptember 20. 12:58

Utolsó munkaterv szerinti ülését tartotta pénteken jelenlegi összetételében a Somogy Megyei Közgyűlés a kaposvári Vármegyeházán. Az önkormányzati választás előtti összegzésben Biró Norbert beszámolt az elmúlt öt év gazdasági programjának teljesítéséről.

Bővebben

Választási bizottság összetételéről döntött a megyei közgyűlés 2019. Augusztus 06. 16:09

A Somogy Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak megválasztásáról és a Somogy Megye Területrendezési Terv javaslattételi anyagának véleményezésre bocsátásáról is döntött soron kívüli kaposvári ülésén a megyei közgyűlés kedden.

Bővebben

Rozét választottak Somogy borának 2019. Június 14. 15:28

A Rádpuszta Szőlőbirtok 2018-as évjáratú Pinot Noir Rosé borát választották 2019 Somogy Borává június 14-én a kaposvári Vármegyeháza Bormúzeumában - ismertette a megmérettetés eredményét Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Szervezetének elnöke és a Georg Spöttle a társadalmi zsűri tagja a versenyt követő sajtótájékoztatón.

Bővebben

Sikeres a SomFALU-2019 program 2019. Június 08. 15:18

25 települési és 1 nemzetiségi önkormányzat nyert támogatást a SomFALU-2019 pályázat 8 millió forintos keretéből. A Somogy Megyei Önkormányzat által biztosított vissza nem térítendő támogatásra március 15. és április 30. között pályázhattak a somogyi falvak önkormányzatai. Alapvető célunk a somogyi településeken élők közösségeinek erősítése volt a pályázattal, de pályázati önerőt is biztosítottunk – mondta Biró Norbert szombaton az eddei egészségnapot megelőző, a pályázaton nyertes település polgármesterével tartott sajtótájékoztatón.

Bővebben

Somogy megye biztonsága került középpontba a közgyűlésen 2019. Május 24. 14:19

A megyei rendőrfőkapitány beszámolója mellett útfelújításokról, pályázatokról és a vasárnapi választás fontosságáról is szó esett a Somogy Megyei Közgyűlés kaposvári Vármegyeházán tartott pénteki ülésén.

Bővebben

Egészséges életmódot mutatott be a Jurta porta 2019. Május 17. 12:16

Tizenkét csoportban 257 kisdiák és óvodás vett részt a Jurta porta elnevezésű szemléletformáló rendezvényen péntek délelőtt. A Kaposvári Vigasságok terén immár második alkalommal került középpontba a gyermekek egészséges táplálkozásának elősegítése.

Bővebben

Biró Norbertet választották a Dél-Balatoni Borút Egyesület elnökévé 2019. Május 16. 08:39

Teljes tisztújítást tartott a Dél-Balatoni Borút Egyesület, mely során elnökké választották Biró Norbertet, a Somogy Megyei Közgyűlés elnökét szerda este a balatonlellei Kishegyen.

Bővebben

Egészséges táplálkozásra hív a Jurta porta 2019. Május 07. 11:49

Környezetünk védelme mellett az egészséges táplálkozás, a helyi termékek és a zöldségek, gyümölcsök fogyasztásának fontosságát emelte ki a Jurta porta elnevezésű rendezvényről szóló közös sajtótájékoztatóján Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke és dr. Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Szervezetének elnöke kedden a Kaposvári Vigasságok terén.

Bővebben

Harmadszor népszerűsítik a somogyi borokat a Kaposvári Vigasságok terén 2019. Május 02. 10:53

Immár harmadik alkalommal várják a dél-balatoni borok kedvelőit június 14-15-én a Kaposvári Vigasságok terére. A Somogyi Borfesztivál programjáról Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Szervezetének elnöke és Dér Tamás, Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere tájékoztatta a sajtót csütörtök délelőtt a kaposvári Vármegyeházán.

Bővebben

Közel tízezer diák kirándulását támogatta a megyei önkormányzat 2019. Április 24. 14:31

Közel tízezer somogyi kisdiák osztálykirándulásához járult hozzá már a Somogy Megyei Önkormányzat a Szülőföldem Somogyország program keretében- közölte szerdai sajtótájékoztatóján Biró Norbert a barcsi Arany János Általános Iskolában.

Bővebben